Cine suntem

Scurt istoric

Istoria biroului începe în anul 2011, când membrul fondator Trancă Bogdan-Ovidiu devine executor judecătoresc. De atunci, în mod continuu, s-a reușit dezvoltarea unui serviciu premium de executare silită prin realizarea și optimizarea unui model de flux operațional unic, digitalizare și pregătire profesională la cele mai înalte standarde în materia executării silite.


Misiune, viziune, valori

Misiunea noastră este să înțelegem nevoile clienților noștri, să îi sprijinim, să îi ajutăm să își atingă obiectivele, să le oferim siguranță, consultanță și servicii ce au fost date prin lege în competența executorilor judecătorești.

Viziunea noastră este să fim ecosistemul preferat din România, în limitele competențelor teritoriale prevăzute de legile în vigoare, unde clienții, angajații și partenerii noștri își împărtășesc unii altora experiența și mobilizează resurse pentru a crea valoare pentru toți.

 

COLABORARE. Lucrăm împreună. Dacă vom colabora, vom discuta, ne vom asculta și ne vom ajuta unii pe ceilalți, vom avea rezultate mai bune. Astfel vom crea un mediu de bună înțelegere, respect și încredere. Încurajăm diversitatea și, împreună cu toți colegii, partenerii și clienții noștri, vom reuși mult mai mult decât individual.

 

RESPONSABILITATE. Acționăm în mod responsabil și în limitele prevăzute de lege. Dacă ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre, vom face schimbări semnificative. Individual sau în echipă, ne asumăm deciziile pe care le luăm și suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre. Suntem conștienți de consecințele acțiunilor noastre și suntem membrii responsabili ai profesiei de executor judecătoresc.

 

ÎNVĂȚARE. Suntem dornici să învățăm. Prin învățare cunoaștem progresul personal și învățăm din experiențe, educație și împărtășirea cunoștințelor. Experimentarea și aplicarea cunoștințelor poate să ducă și la greșeli, dar astfel vom reuși să devenim și mai buni, pentru că învățarea și curiozitatea ne ajută să inovăm.

 

PROACTIVITATE. Suntem proactivi. Ne orientăm spre viitor și chiar noi conducem schimbarea, prin digitalizare. Ne concentrăm asupra posibilităților și nu asupra dificultăților procedurilor de executare silită, și transformăm indeciziile în decizii și reactivitatea în proactivitate. Prin curaj și determinare, facem diferența.

Modelul nostru de colaborare cu clienții noștri este bazat pe construirea unei relații de lungă durată!